fbpx

Дигитален Маркетинг и SEO

Един от най-добрите начини да популяризате даден продукт или услуга в онлайн пространството е с помощта на дигитален маркетинг. От създаването на реклами в социалните мрежи и Google Ads до SEO оптимизация и имейл маркетинг, дигиталният маркетинг помага за изграждането на успешен онлайн бизнес.

Използването на онлайн рекламите се грижи за привличането на най-добрите потенциални клиенти за Вашия бизнес, а SEO оптимизацията на сайта Ви улеснява изграждането и поддържането на позитивна репутация в Интернет, като също така се стреми да привлече органичен трафик чрез създаването на качествени линкове.

Имейл маркетинг, създаването на атрактивен бюлетин, писането на статии с цел подобряване на Вашия онлайн имидж също подпомагат за популяризирането на Вашия бизнес и създаването на добро име и лоялни клиенти.

Поддръжка На Социални Мрежи

През последните години, социалните мрежи станаха неимоверна част от нашето ежедневие. Затова, създаването на онлайн присъствие в Instagram, Facebook, LinkedIn, Twitter и Pinterest е отличен начин да стартирате своя бизнес и да покажете, че той съществува.

Социалните мрежи са един от най-ефективните методи за затвърждаване и разпространение на Вашия бизнес. С тяхна помощ достигането до потенциални потребители, заинтересовани от Вашите продукти и услуги, е лесно и неограничено, както е и създаването на лоялни клиенти.

Поддръжката и постоянно постване онлайн утвърждава бранда Ви не само онлайн, но и офлайн, като го прави по-доверчив, леснооткриваем и актуален. Създаването на висококачествено съдържание всяка седмица Ви помага да увеличите печалбите си, откриете нови клиенти и създадете взаимоотношения с Вашата аудитория.

Колко важни са социалните мрежи според статистиката?

Рекламни Кампании

Използването на рекламни кампании онлайн ще Ви помогне да достигнете до Вашата идеална аудитория и постигнете целите си. Ако е направена добре, една кампания има потенциал да увеличи неколкократно продажбите, лийдове или видимостта на Вашия бранд.

Но за да бъде една кампания успешна е необходимо голям брой тестване на различни видове реклами, оптимизиране и понякога, лека смяна на стратегията. Нашият екип ще Ви помогне да организирате, следите и оптимизирате Вашата кампания до постигането на желания от Вас резултат.

За да извлечем максимална полза от Вашата кампания, ние предлагаме ремаркетинг кампании и инсталацията на проследяващ код (Fb Pixel, Insight Tag, etc.), за да знаем от коя реклама идва всеки клик и всяка продажба. Това позволява да достигнете хора, които са посетили сайта Ви, но не са довършили тяхната поръчка.

Свържи Се С Нас

Направи първата стъпка към успешен онлайн профил

Как Можем Да Ви Бъдем Полезни?

ДИГИТАЛЕН МАРКЕТИНГ И SEO ОПТИМИЗАЦИЯ

От създаването на имейл маркетинг кампании до SEO одит и уеб сайт съдържание, ние ще развием и разпространим Вашето онлайн присъствие

Поддръжка на Социални Мрежи

От създаване на атрактивни видеа и постове до анализиране на тагове и изграждане на стратегия, ние ще популяризираме бизнеса Ви и удвоим клиентите Ви

СЪЗДАВАНЕ НА РЕКЛАМНИ КАМПАНИИ

От създаването на рекламен пост до анализирането на перфектната група хора за Вашия бизнес и усъвършенстването на рекламата Ви, ние ще се погрижим да постигнете максимални резултати

Как Протича Процеса На Работа?

Консултация

Всичко започва с лична консултация, за да разберем най-добре Вашите бизнес нужди.

Подготовка

Изясняваме всяка следваща стъпка, като ясно дефинираме най-добрия подход за идеята Ви.

Имплементация

Създаваме всичко нужно за да популяризираме и развием Вашите онлайн акаунти

Поддръжка

Следим как постовете и кампаниите Ви се развиват, с цел да изградим успешен работещ модел.

Виж Още ...