fbpx

Защо Онлайн Магазин?

Онлайн магазинът предоставя уникален начин да достигнете до нови клиенти и развиете бизнеса си пред аудитория, недостижима до Вас по друг начин. Той е ефективно средство да разпространите бизнеса си онлайн, изградите доверие и демонстрирате предлаганите от Вас продукти, като същевременно следите и управлявате всичко нужно от едно място. 

Защо Сайтлаб?

Сайтлаб ще Ви помогне да реализирате Вашата онлайн бизнес идея. Ние изработваме онлайн магазини с уникален дизайн и богат набор функции, създаден за всички видове Интернет търговия.

Електронен магазин може да бъде изготвен на съществуваще платформа или като персонализирано решение за Вашия бизнес, според Вашите изисквания, нужди и бизнес цели.

Със Сайтлаб получавате:

Нашия Опит:

Shopify, WooCommerce, WIX, WordPress
98%
Изработка на персонализиран уеб магазин
100%
Дигитален Маркетинг
100%
Search Engine Optimization
98%
Поддръжка и Оптимизация
100%

Как Магазинът Работи За Вас?

Едно от най-големите предимства на онлайн магазинът е удобството, което създава за Вашата аудитория. Това е перфектното решение за заети и ангажирани хора, защото предоставя възможността на Вашите клиенти да пазаруват по всяко време на денонощието.

Онлайн магазинът улеснява административните дейности, свързани с поддръжката и управлението на Вашия бранд. С него, може да следите как се развива Вашия магазин и извлечете важна статистика, с която да подобрите Вашата маркетинг стратегия.

Създаването на онлайн магазин осигурява изграждането на силни взаимоотношения с Вашите клиенти, като също така Ви позволява да се възползвате от онлайн ресурси, с които лесно ще може да им изпращате информация за нови продукти, промоции, новини и горещи оферти.

Свържи Се С Нас

Направи първата стъпка към успешен онлайн магазин

Как Tрябва Да Изглежда Един Магазин?

Детайлен и Модерен

Атрактивен, модерен и изящен, магазинът Ви трябва да представя бранда Ви и Вашите продукти в невероятна светлина, като предостави цялата необходима информация за тях, съобразен с последни световни тенденции.

Лесен за Употреба

Удобен и лесен за навигиране от началната страница до самото плащане. С цел да създадете максимален комфорт и удобство на Вашите клиенти, магазинът Ви трябва да е лесен за ползване и приятен за потребителите.

Бърз и адаптивен

Функционален, адаптивен и отговарящ на всяка една резолюция, един магазин трябва да е бърз за работа, както от страна на Вашите потребители, така и от страна на служителите Ви, независимо от какъв тип устройство се посещава.

Как Протича Процеса На Работа?

Консултация

Всичко започва с лична консултация, за да разберем най-добре Вашите бизнес нужди.

Разработка

Проучване, събиране на информация и подготвяне на макет и дизайн, за да създадем Вашата идея.

Тестване

Разработваме и тестваме Вашия магазин, за да се уверим, че работи на нужното ниво.

Поддръжка

От тук нататък се грижим за поддръжката, развитие и популяризиране на Вашия магазин.

Виж Още ...