Съвременни технологии

Ние гарантираме най-високо качество на изработка на бизнес сайтове, благодарение на използването на последна генерация технологии, като се грижим Вашият сайт да е едновременно бърз, актуален и сигурен.

Сигурна защита

Всеки наш сайт включва защитна стена, с която Вие можете да избегнете получаването на нежелани спам имейли до 99%. Имплементираме сървърна защита и всичко нужно, за да предпазим Вашия сайт.

SEO оптимизация

Нашият SEO екип ще Ви помогне да спестите време и финанси, благодарение на използването на доказани White-Hat практики, за да подсигури устойчивост и развитие за Вашия бизнес.

24/7 Поддръжка,
бърз хостинг и back-up

Редовна актуализация на съдържанието, светкавичен хостинг и бекъп на Вашата система са само няколко от нещата, които можем да предложим, за цялостното развитие на Вашия бизнес.

Често Задавани Въпроси

Какво питат нашите клиенти

Няма нищо по-хубаво от това Вашите клиенти да се връщат при Вас, тъй като са доволни от Вашите услуги. Но по този начин Вие зависите изцяло от физическия контакт с Вашите клиенти. В последно време голяма част от бизнеса в България установи положителния ефект от дигитализацията, а именно – достъпа до по-голям пазар от клиенти, които не биха могли да Ви намерят физически. Приемете, че сайтът Ви е Вашата визитна картичка в дигиталния свят.

От Вас се очаква да имате ясно изградена представа за това, което искате да видите на Вашата уебстраница, а ако имате затруднения ние с удоволствие ще Ви помогнем с нашия дългогодишен опит в разработката на корпоративни уебстраници.

Продължителността на изпълнение на Вашия проект изцяло зависи от страниците и функционалностите, които Вие желаете да бъдат разработени. Обикновено отнема между 10 и 20 работни дни.

Всеки уебсайт е уникален сам по себе си. Затова след кратка консултация с нас, ние ще подготвим най-добрата оферта за Вашия проект.

Запитване

Попълнете формата с Вашите детайли и нашият екип ще се свърже с Вас възможно най-скоро.

    Разработка на сайтове

    с динамичен дизайн и бърза скорост.

    За връзка с нас